Подготовка за лазерна епилация

За да се постигнат оптимални резултати, е необходимо космите в областа, която ще се подлага на лазерна епилация с александритния ни лазер GentleLase Pro, да не се отскубват в продължение на поне 4 седмици за лицето и 5-6 седмици за зони от тялото. В този период клиентът може да премахва космите чрез бръснене или подстригване.

Добрите резултати зависят и от това през какъв интервал от време се извършват процедурите – така например  за зони от лицето той е 30-40 дни, торсът  е през 45-60 дни, а  при краката разстоянието между отделните сесии е 60-90 дни.

Зоната, която ще се подлага на епилация, не трябва да се излага активно на слънце или солариум (както и други форми на изкуствен тен) минимум 2 седмици преди и 2 седмици след процедурата;

Поне 7-10 дни преди и след епилация не трябва да:
– се извършва пилинг/дермабразио в зоната, която ще бъде епилирана;
– са използвани избелващи и изклющващи кожата козметични продукти;

Кожата трябва да е здрава и чиста, без рани и възпаления.

При употреба на лекарства, хранителни добавки или билки, уведомете своя терапевт.

12-24 часа преди процедурата, косъмчетата от зоната, в която ще извършваме лазерна епилация, трябва да са гладко избръснати или максимално скъсени с тример или ножичка – така повече от енергията от лазерния лъч ще достигне до космения фоликул за да го унищожи, без да се загуби голямо количество от нея по дължината на косъма.

В деня на процедурата, не нанасяйте кремове, деодоранти или каквито и да е продукти върху зоната, в която ще работим.

Важно е да напомним, че 100% ефективност, завинаги изчезване на окосмяването, както и премахването на бели (старчески) косми или безцветен мъх, не е редно и реалистично да се обещава, а ние държим на коректност и доверие между нас и нашите клиенти, затова сме максимално откровени с всеки от тях. 

Процедури

Разгледайте нашия ценоразпис за услугите които предлагаме. B-aesthetic разполага с разнообразие от високотехнологични методи и процедури, за да отговори на нуждите на нашите клиенти.

Виж цените

Виж текущи промоции

X